Stage lopen?

Op zoek naar een actief, interessant en leerzaam stagetraject bij Dansschool FemFit?

Volg jij een dans- of aerobicsopleiding/-cursus en zoek jij een stageplek?
Dan ben je bij dansschool FemFit aan het juiste adres.

Binnen Dansschool FemFit zijn er op basis van twee pijlers mogelijkheden om een stagetraject te doorlopen, namelijk een stagetraject gericht op:

  • Dans/Aerobics – eigen vaardigheid;
  • Dans/Aerobics – lesgeven.

Bij Dansschool FemFit beschik je als stagiaire over de mogelijkheid om jezelf in diverse stijlen te ontwikkelen, namelijk jazz/moderne dans, aerobics, hiphop en streetdance.

Dansschool FemFit hanteert een toegewezen programma dat allereerst bestaat uit een aantal lessen observeren. Zodoende leer je je doelgroep daadwerkelijk kennen. Vervolgens zul je starten met het geven van warming-up en cooling down. Telkens wordt het programma meer uitgebreid en zul jij techniek lessen, cross-the-floor en danscombinaties geven. Uiteindelijk zal deze opbouw leiden tot het succesvol lesgeven aan enthousiaste leden binnen Dansschool FemFit.

Naast de diverse opdrachten vanuit je opleiding en vanuit Dansschool FemFit, werk je binnen je stagetraject elk jaar toe naar de einduitvoering. Je leert hoe je een dansevenement of project kan organiseren en uitvoeren. Tevens wordt verwacht dat je gedurende deze einduitvoering aanwezig bent een meehelpt om te coördineren.

Wat wordt van jou verwacht?

Een uitstekende motivatie om je stage bij Dansschool FemFit succesvol te kunnen volbrengen. Ben je betrokken met de dansleden, ben je ondernemend en leergierig, heb je doorzettingsvermogen en discipline, kun je omgaan met feedback? Neem dan contact op met Dansschool FemFit.


 

 

145786

 

 

Dansschool FemFit voldoet aan alle criteria voor beroepspraktijkvorming in de sportsector en zal als erkend leerbedrijf bijdragen aan het opleiden van (v)mbo-scholieren.