Samenwerking

schermafbeelding-2016-10-05-om-17-15-05

Nanda Claessens richt zich op peuter en kleuter dans. Bij Dansschool FemFit kun je terecht vanaf 6 jarige leeftijd. Bij Nanda leren peuters en kleuters de grondbeginselen van dans en leden van kleutermoves hebben op deze manier de mogelijkheid om na 2 jaar door te stromen naar één van de danslessen en/of -stijlen binnen Dansschool FemFit.

special-heroes-vierkant

Special Heroes laat kinderen met een beperking ervaren hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Mede door middel van diverse workshops binnen onderwijsinstellingen voor kinderen met een beperking kunnen wij met trots aangeven dat ook diverse kinderen inmiddels actief lessen volgen bij Dansschool FemFit.

jeugdcultuurfonds-logojpg

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om je in te schrijven bij een dansschool en wekelijks te komen sporten. Er zijn nog altijd te veel gezinnen die het financieel zich niet kunnen veroorloven deel te nemen aan sportlessen. Dansschool FemFit is partner van Jeugdcultuurfonds en daarmee wordt het mogelijk gemaakt dat ook kinderen uit gezinnen met een minimum aan inkomsten toch danslessen kunnen volgen.

logo-ecsplore

Dansschool FemFit is partner van stichting Ecsplore. De stichting is sinds 2009 actief in de Westelijke Mijnstreek en werkt aan (verbetering van) het sportieve en culturele klimaat. Mede door deze samenwerking lever ik een bijdrage een aan gezonde en actieve levensstijl maar ook leveren we met Dansschool FemFit een bijdrage aan de sociale ontwikkeling!

de_domijnen

De Domijnen is ook één van de culturele instellingen in Sittard-Geleen waarmee dansschool FemFit samenwerkt. Mede door deelname aan activiteiten of het verzorgen van workshops wordt ervoor gezorgd dat kunst, en cultuur wordt gestimuleerd in de regio en aantrekkelijker wordt gemaakt.