Bootcamp

 

Wil jij de week of je weekend goed starten en het nuttige met het aangename combineren? Doe dan mee met bootcamp!

Een uurtje conditie en kracht opbouwen samen met andere fanatieke bootcampers in de buitenlucht! Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie, traint iedereen in zijn of haar eigen tempo en intensiteit. Laat je dus niet weerhouden om mee te komen doen! Ervaar hoe leuk het is om samen maar toch individueel bezig te zijn!

Bootcamp is een intensieve full body workout, is laagdrempelig en onze trainster(s) Dasha en Femke houden rekening met sporters van elk kaliber. De mede bootcampers zorgen met Dasha/Femke voor de een goede dosis motivatie en gezelligheid. Echter iedereen kan meedoen!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels. Door de afwisselende manieren van trainen, denk hierbij ook aan circuittrainingen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures relatief klein.

Daarnaast wordt zoals vermeld getraind in de buitenlucht. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel. Een beetje frisse wind door die haren en wat extra zonlicht kan natuurlijk nooit kwaad. Bootcamp training heeft niet alleen een positief effect op je fysieke gesteldheid, maar zeker ook op je geestelijke gesteldheid. Tijdens de training draait het namelijk vooral ook om doorzetten.