Aerobicslessen

df

Bij Dance-Fit wordt Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen gecombineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Gedurende de hele Dance-Fit-les krijg je een goede controle over je kern/torso – oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Daadwerkelijk iedereen kan met Dance-Fit meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. Kom gezellig naar de Dance-Fit lessen!

step

Allround Step Aerobics is een combinatie van zowel Step-Aerobics als High Low Aerobics. Step Aerobics of Steps, is een vorm van aerobics waarbij gebruik gemaakt wordt van een opstapbankje waar je beurtelings op- en afstapt. Daardoor worden de benen en billen flink getraind. De training gebeurt op muziek en er wordt net zoveel energie verbruikt als bij hardlopen. Deze les is een zeer goede training voor de benen, billen en heupen. Er wordt gewerkt met een uitdagende choreografie. Kom snel een keer kijken en doe mee!

 

tbt

Bij Total Body Training wordt er gericht gewerkt aan je gehele lichaam door middel van spierversterkende oefeningen. Hierbij komen elke week de buik, billen en benen aan bod. Verdere invulling van de les zal elke week variëren in de vorm van conditie, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Het individu staat tijdens deze les geheel centraal. Het is niet belangrijk hoe snel of hoe goed de mede aerobicsgenoten de oefeningen uitvoeren. Je eigen grens opzoeken en iedere keer verleggen; dat is belangrijk! Dat is ook het grote voordeel van de Total Body Training les, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau werken.