Merchandise

Merchandise

Zoals bij vele dansscholen hebben wij bij Dansschool FemFit ook een kledingvoorschrift.
Voor de einduitvoering is de aanschaf van een FemFit-Legging (€ 17,50) of  FemFit-broek (€ 17,50) een verplichte aanschaf.
Uiteraard mag je deze FemFit-legging/broek ook gebruiken in je reguliere danslessen. 

Naast deze legging en broek hebben wij ook truien, tassen en keycords welke ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden! 
De opbrengst van deze kleding zal jaarlijks vanuit FemFit worden geschonken aan een goed doel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In verband met bestellen en bedrukken zijn er 4 momenten per jaar om te bestellen. Bestellen kan tot uiterlijk 1 januari, 1 maart, 1 juni en 1 oktober

Dit heeft te maken met het in één keer kunnen bestellen, en daarmee verzendkosten te besparen wat ten goede komt aan bedrag wat gaat naar het goede doel. Tevens heeft het te maken met de tijd die nodig is om alles te bedrukken.

De bestelling moet uiterlijk (bijvoorbeeld) 1 maart binnen zijn. Deze zullen dan allemaal worden besteld en bedrukt. Afhankelijk van de tijd van verzenden/bedrukken wordt deze kleding erna uitgedeeld. We kunnen helaas geen tijdsbestek aangeven tussen (bijvoorbeeld) 1 maart en uitleveren van de kleding.

Bestel je de kleding ná (bijvoorbeeld) 1 maart dan wordt deze bestelling meegenomen in de volgende bestelling van 1 juni enz. enz.

Let op: houdt rekening met de groei van jongere kinderen. Bestel bijvoorbeeld een trui een maatje groter. De joggingbroeken vallen best wijd en de legging svp niet te groot bestellen. Broeken en leggings worden NIET voorzien van naam en kunnen daarmee makkelijk worden geruild. Truien die gepersonaliseerd zijn kunnen niet meer geruild worden.