Einduitvoering Zaterdag 9 juli Dansschool FemFit

Maandag 4 juli, Oefenen gezamenlijke openingsdans.
18.00 – 18.30 uur, locatie: Gymzaal te Einighausen.
Tijdens deze gezamenlijke les wordt verwacht dat ALLE DEELNEMERS  VD UITVOERING
 aanwezig zijn. We gaan dan namelijk de openingsdans oefenen.

Reguliere lessen in deze week komen te vervallen (zie ook planning)

Zaterdag 9 juli,  Einduitvoering Dansschool FemFit
18.30 uur, Start Show
Locatie: Stadsschouwburg Sittard-Geleen
Er zullen kaarten worden verkocht, want vol = vol. Zodra de kaartverkoop van start gaat zullen jullie hierover bericht ontvangen. 

Generale repetitie
12.30 uur, start generale repetitie
Om 12.15 uur worden alle dansers verwacht in de Schouwburg te Sittard.  Deelname aan de generale repetitie is verplicht!

Kleding tijdens de generale:
Tijdens de generale repetitie kom je in sportkleding, maar dit hoeft nog niet de kleding te zijn van de uitvoering! De planning voor de generale repetitie VOLGT
(zorg dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent). Wanneer je klaar bent met jouw groep mag je gewoon naar huis. Ouders kunnen tijdens de generale repetitie op de tribune blijven kijken tot de groepen klaar zijn. JE KOMT NAAR BINNEN VIA DE ARTIESTEN INGANG! Deze ingang is aan de achterzijde van de schouwburg bereikbaar.

Show start om 18.30 uur.

Om 17.30 uur dienen alle dansers weer aanwezig te zijn in de Schouwburg. Net als de generale repetitie dient iedereen via de artiesten naar binnen te gaan. Deze ingang is enkel voor de deelnemers. Ouders/Familie/Vrienden mét entree-kaartje dienen via de hoofdingang naar binnen te gaan.

De entree voor deze show bedraagt € 7,50, deze entree geldt ook voor ouders/verzorgers! Er zijn geen kaarten of tickets te koop aan de ingang zelf. Je kaartje dien je vooraf via Dansschool FemFit te bestellen.

Bij binnenkomst staan de begeleiders van de groepen op de dansers te wachten. Jullie kunnen erop vertrouwen dat dit in goede orde gebeurd.  Gelieve willen we vragen aan ouders om NIET mee naar binnen te lopen. Wanneer alle ouders mee naar binnen komen wordt het één grote chaos en dat willen we voorkomen.

Voordat jullie thuis vertrekken! LET goed op dat iedereen alles bij zich heeft!!

Zorg dat de dansers iets van drinken bij zich hebben en eventueel wat te eten. Het is een intensieve avond waarbij ze voldoende energie nodig hebben! In de kantine is er ook eten en drinken aanwezig!

Omstreeks 19.45 uur is de pauze, dit duurt ongeveer 20 minuten. Kinderen mogen hierbij gewoon naar de gezamenlijke hal. Zorg er AUB voor dat de kinderen na de pauze weer op tijd naar het artiestenfoyer gaan, dit de verantwoordelijkheid van de ouders om de kinderen weer op tijd terug te sturen. Jullie mogen de kinderen in de pauze ophalen bij het artiestenfoyer maar ook hier vragen wij wederom om NIET naar binnen te gaan.

We verwachten dat omstreeks 21.30 uur de show afgelopen is.

KLEDING
Alle informatie inzake de kleding zal ZSM volgen.
We houden ieder jaar rekening met het budget en de maximale bijdrage van € 15,-