Einduitvoering Dansschool FemFit

Maandag 8 juni, Oefenen gezamenlijke openingsdans.
18.00 – 18.30 uur, locatie: Gymzaal te Einighausen.
Tijdens deze gezamenlijke les wordt verwacht dat ALLE DEELNEMERS  VD UITVOERING
(kleutermoves,  breakdance, streetdance/hiphop, dancehall, jazz/modern, clipdance) aanwezig zijn. We gaan dan namelijk de openingsdans oefenen.

Reguliere lessen in de week van 8 t/m/ 12 juni gaan gewoon door. 

Zaterdag 13 juni,  Einduitvoering Dansschool FemFit
18.30 uur, Start Show
Locatie: Stadssporthal te Sittard
De auto’s kunnen geparkeerd worden aan de achterzijde van de Stadssporthal en iedereen dient via de hoofdingang naar binnen te gaan.

Generale repetitie
12.30 uur, start generale repetitie
Om 12.15 uur worden alle dansers verwacht in de Stadssporthal te Sittard.  Deelname aan de generale repetitie is verplicht!

Kleding tijdens de generale:
Tijdens de generale repetitie kom je in sportkleding, maar dit hoeft nog niet de kleding te zijn van de uitvoering!

De planning voor de generale repetitie VOLGT
(zorg dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent). Wanneer je klaar bent met jouw groep mag je gewoon naar huis. Ouders kunnen tijdens de generale repetitie op de tribune blijven kijken tot de groepen klaar zijn.

Show start om 18.30 uur.

Om 17.30 uur dienen alle dansers weer aanwezig te zijn in de Stadssporthal. Net als de generale repetitie dient iedereen via de hoofdingang naar binnen te gaan.

De entree voor deze show bedraagt € 7,50, deze entree geldt ook voor ouders/verzorgers! Er zijn geen kaarten of tickets, je dient gewoon te betalen aan de kassa.

Bij binnenkomst is er een trap naar beneden en daar moeten de dansers omlaag lopen. Beneden aan de trap en in de kleedlokalen staan de begeleiders van de groepen op de dansers te wachten. Jullie kunnen erop vertrouwen dat dit in goede orde gebeurd.  Gelieve willen we vragen aan ouders om NIET mee naar beneden te lopen. Wanneer alle ouders mee naar beneden komen wordt het één grote chaos en dat willen we voorkomen.

Voordat jullie thuis vertrekken! LET goed op dat iedereen alles bij zich heeft!!

Zorg dat de dansers iets van drinken bij zich hebben en eventueel wat te eten. Het is een intensieve avond waarbij ze voldoende energie nodig hebben! In de kantine is er ook eten en drinken aanwezig!

Omstreeks 19.45 uur is de pauze, dit duurt ongeveer 20 minuten. Kinderen mogen hierbij gewoon naar boven. Zorg er AUB voor dat de kinderen na de pauze weer op tijd naar beneden gaan, dit de verantwoordelijkheid van de ouders om de kinderen weer op tijd terug te sturen naar de kleedlokalen.

We verwachten dat omstreeks 21.30 uur de show afgelopen is.

KLEDING
Alle informatie inzake de kleding zal ZSM volgen. We houden ieder jaar rekening met het budget en de maximale bijdrage van € 15,-