Femke Jetten genomineerd voor zakenvrouw van het jaar!

Femke Jetten uit Einighausen is samen met zeven andere vrouwelijke ondernemers genomineerd voor de titel Zakenvrouw van het Jaar Zuid- en Midden-Limburg.

De verkiezing, die vorig jaar voor het eerst werd gehouden, wordt georganiseerd door de zakelijke website WijLimburg.nl. Femke Jetten is eigenaar en oprichter van Dansschool FemFit in Sittard-Geleen.

Voor deelname aan deze verkiezing waren 30 onderneemsters uitgekozen, waaruit de jury er vervolgens acht heeft gekozen. De genomineerden zijn allemaal door de jury bezocht.

Op 13 oktober kregen de kandidaten de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf te presenteren. Na de pauze wees de jury drie finalisten aan, waaruit, na een korte interviewronde, vervolgens de winnaar werd bepaald en zich tot de volgende editie van de verkiezing Zakenvrouw van het Jaar Zuid- en Midden-Limburg mag noemen.

“Wat een top-ervaring! Super dat ik aan dit traject heb mee mogen doen en hiervoor benaderd ben geworden. Te gek dat ik mocht behoren tot de laatste 8 ondernemers!” Aldus  Femke Jetten.

schermafbeelding-2016-10-20-om-10-20-03